Tafelronde 72 Zaanstreek

Zaanpreski 2017

Tafelronde 72 Zaanstreek organiseert een Fundraising Party genaamd “ZAANPRESKI” om Centrum voor Leven met Kanker Zaanstad financieel te ondersteunen.
Zaterdag 11 februari 2017 geven we een groot feest in de grand café de Bataaf te Wormer. De feestavond met après-ski thema wordt begeleid door de beste après-ski DJ’s en aangevuld met een hoofd optreden van Wolter Kroes!! Het feest begint om 21.00 uur.
Door kaartverkoop en sponsoren hopen wij een mooi bedrag bij elkaar te feesten waar anderen enorm mee geholpen zijn.
 
Informatie over oprichting van een Centrum voor Leven met Kanker Zaanstad
Bij het Centrum voor Leven met Kanker Zaanstad kan iedereen terecht die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker. Mensen met kanker, hun naasten en kinderen (Patiënten, partners van patiënten, )familie en vrienden. Het Centrum biedt diverse mogelijkheden om te leren leven vanuit een ander perspectief, waarbij niet de ziekte, maar de kwaliteit van leven centraal staat. Hier is veel geld voor nodig. Samen met U willen wij de oprichting van dit Centrum realiseren en financieel steunen. De oprichting van het initiatief wordt gerealiseerd door een samenwerking van: Huis aan het Water, [Z]aan de Wandel, Esperanz, Evean en stichting OOK.
 
Kaarten zijn te koop bij:
Slagerij Sijt Buis (Krommenie)
AtTheCarwashCompany (Wormerveer)
Bataaf (Wormer)
En de leden van de Stichting